zondag 29 maart 2009

zomertijd

De zomertijd is weer begonnen! Heerlijk dat het weer langer licht is 'savonds!

Omdat ik de OLW challenge gewonnen heb, mag ik voor 50 dollar shoppen bij PurpleOnionDesigns. Dit is een online stempelwinkel. En dat heb ik vanavond gedaan, super mooie stempels uitgezocht!
De nieuwe challenge is "ready". Ik heb er "ready for a hug" van gemaakt. De foto is gemaakt afgelopen september in de Achterhoek tijdens een spelletje boerengolf. Ik vind het zo'n schattige foto!


Vrijdagavond heeft Lotte bij ons gelogeerd. We hebben samen naar X-factor gekeken en dat vond ze natuurlijk helemaal geweldig! Het was wel een beetje laat geworden, maar dat moet toch af en toe kunnen als ze bij haar tante is. Zaterdag zijn we samen op de fiets naar de markt geweest. Lotte kan al op mijn oude fiets fietsen! En ze is al bijna even groot als ik....nou ja dat is natuurlijk niet zo raar, omdat ik maar 1,55m ben. Maar het is toch wel even wennen...dat je kleine nichtje van 10 je voorbij groeit :)
'sMiddags hebben we zitten knutselen op zolder en Lotte heeft haar eerste scrap layout gemaakt....

Ook nog een paar uurtjes op de verjaardag van schoonzus geweest. En 'savonds is Lotte weer opgehaald door de hele familie (Esther, Leo, Jurre, Patrick en Nathalie)

Vandaag had ik een dagdienst en moest om 9 uur beginnen, maar door het begin van de zomertijd eigenlijk om 8 uur. En omdat ik totaal geen ochtendmens ben en gisteravond te laat naar ben gegaan (en toen de wekker nog een uur vooruit moest zetten, dus nog later) kwam ik vanmorgen toch wel moeilijk opgang. Maar gelukkig houden de clienten van de woonvorm waar ik werk ook van ergggggg lang uitslapen. Om 11 uur kwam pas de eerste een kopje koffie drinken, dus kon ik rustig wakker worden in het eetcafe met krant en kopje thee.
'sMiddags heb ik samen met een client vilten vogeltjes gemaakt, was erg gezellig. En morgenavond gaan we er weer mee verder. Wat een heerlijke baan heb ik toch!

Als laatste nog even een fotootje van mijn Meesje...hij lag vanavond zo gezellig naast de laptop tussen de snoeren te snorren en af en toe gaf hij mij even een koppie............'t is een schatje!

Welterusten!

OLW challenge "ready"

Here's my layout fot the OLW challenge "ready" for a hug.............



During playing the game "boerengolf" (farmer golf) among the cows, Lotte and Jurre couldn't resist to hug a cow.

dinsdag 24 maart 2009

OLW challenge "real" uitslag

Vandaag is de winnaar van de OLW challenge bekend gemaakt en ik....ja echt IK heb gewonnen! Echt SUPER! Had ik nooit verwacht en zaten weer zulke mooie lo's tussen.
Ik vind het ook wel heel speciaal dat ik met deze layout heb gewonnen, omdat het over de ziekte van mijn moeder gaat. Door het maken van de layouts ben ik ook bezig met een soort van verwerkingsproces. Ik ben toch wel veel bezig met mijn moeders ziekte, maar wil er ook niet telkens over praten....op deze manier kan ik het ook uiten.....

zaterdag 21 maart 2009

knutselfeestje

Vanmiddag het knutselfeestje gehouden voor Romee met haar vriendinnetjes en zus. De meiden hadden het erg naar hun zin en ze hebben alle zes een mooi opgepimpt hartendoosje gemaakt.....



Ik vond het ook erg gezellig om weer eens een knutselfeestje te organiseren, was al weer een hele tijd geleden.
Nu is de zolder weer helemaal schoon en opgeruimd en kan ik zelf weer lekker aan het frobelen.

woensdag 18 maart 2009

positief nieuws!

Positief nieuws!
Mijn ouders hadden vanmiddag een afspraak bij de oncoloog. En zij was tevreden....de tumormarken waren gezakt! Dus de chemo doet toch zijn werk (bij deze chemo is er zo'n 20/30% kans dat het aanslaat, niet veel dus). Dit is echt super goed nieuws!!!!!!
We weten dat mam niet meer beter wordt, maar dat deze kuur aanslaat is fantastisch! Volgende week krijgt ze de derde kuur en hopen dat de chemo dan nog meer zijn werk gaat doen!
Ik moet opschieten nu.....want ik moet naar mijn werk.................liefs van mij

zondag 15 maart 2009

OLW challenge "real"

Here's my layout for the OLW challenge "real".........


it isn't a bad dream.......it's real...
you're so strong...
how you fight against the dragon...
but it's so unfair that you can't win this fight...
i love you mom...

vrijdag 13 maart 2009

fotolijstje


Dit fotolijstje heb ik gemaakt voor Romee (nichtje van Richard) Volgende week zaterdag komt zij hier met haar zus en 3 vriendinnetjes haar verjaardagsfeestje vieren. Ik ga dan met hun wat leuks knutselen....dat wordt vast weer gezellig!


Deze foto's kreeg ik gisteren van Manon....dit is hun nieuwe hondje! Wat een kleintje, veel hond is het nog niet:) Maar het wordt vast een prachtig hondje!
Manon en Ivo gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst!

donderdag 12 maart 2009

kapstok

Morgen komt onze kapstok.......na 3 jaar (!!!!) kunnen we eindelijk onze jassen ophangen.
Dus geen jassen meer in de woonkamer...joepie!




Gisteravond weer lekker gescrapt...... weer een layout gemaakt met foto's van Jurre op de skatebaan. Het zijn ook zulke leuke foto's om mee te scrappen.....

woensdag 11 maart 2009

klik,flits,flits...

Gisteren is de winnaar van de OLW challenge "see" bekend gemaakt. De winnares heeft een super , colorful en funny boekje gemaakt......zie http://www.onelittleword.typepad.com/ Vanaf vandaag staat de nieuwe challenge op OLW. Dit keer met het woord "real". Ik heb al wat ideeen in mijn hoofd, maar of het wat wordt?

Vorige week zijn zus en ik voor het eerst naar fotografiecursus geweest. Was super leuk! Maar we keken elkaar regelmatig aan van "snappen wij dit?" "Nee, dit snappen wij niet!" Al gelijk zoveel informatie over diafragma's en sluitertijden. Maar dat krijgen we vast wel onder de knie.
We hebben vijf opdrachten gekregen voor de volgende keer. Afgelopen weekend heb ik al een paar opdrachten gemaakt. Met Jurre als proefpersoon voor de portretfoto's :)
We zijn met z'n tweeen naar de skatebaan geweest en daar heb ik zo'n 80 (!) foto's gemaakt. Hahaha, Jurre kan voorlopig vast geen camera meer zien.
Maar er zitten super leuke plaatjes bij.....van een voetballende Jurre op de skatebaan, guitige van een lachende Jurre zonder voortanden :) en van een stoer kijkende Jurre.
















"Maak een creatieve foto van een gebouw" is ook een van de opdrachten. En daar heb ik ook al mee geoefend.........


Het strakke gebouw en de heg ervoor vind ik wel een mooi contrast. En de wolken die je in het glas ziet geven ook een leuk effect.

Volgende week dinsdag ga ik met met Esther op pad om foto's te maken, dus dan oefen ik nog even door.




Zaterdag heeft Jurre afgezwommen voor zijn B-diploma. Wat kan dat kind relaxt en snel zwemmen! Hij zweefde door het water. Ik ben super trots op mijn neefje!


Maandagavond ben ik gelijk aan de slag gegaan met de foto's van Jurre. En als ik eenmaal aan het scrappen ben dan vergeet ik alles om mij heen en ook de tijd.............tot half twee snachts doorgegaan...oeps! Ik had die avond ook tot half tien gewerkt en smiddags met een collega sollicitatiegesprekken gevoerd, ik was misschien nog wel zenuwachtiger dan de sollicitanten ;). Dus klaarwakker!

vet cool

STOER
spiegeltje,spiegeltje aan de wand....
knuffel therapie

Als laatste nog even een kiekje van mijn kattenbeesten...zijn het geen schatjes van een katjes?
Till next time!

zondag 1 maart 2009

OLW challenge "see"

Here are my layouts for the OLW challenge....
I was so inspired, thats why i made two layouts with the word "see"


I see love...
Ik zie liefde en na 38 jaar huwelijk zie ik nog steeds liefde als ik naar mijn ouders kijk

I see love.....
I see love and after 38 years of marriage i still see love when i look at my parents



I see skies of blue and clouds of white...
And i think to myself what a wonderful world


Dit zijn de twee layouts die ik gemaakt heb voor de challenge van OLW http://www.onelittleword.typepad.com/
Spannend, spannend, spannend!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...